Η οικογένεια Κώστα Καρκαλά, διατηρώντας αναλλοίωτα στον χρόνο τα μυστικά της πηλιορείτικης μαγειρικής τέχνης αλλά και την εμπειρία στην σωστή επιλογή αγνών υλικών και προιόντων, καταφέρνει να δημιουργεί πάντα σπάνιες απολαύσεις και ξεχωριστά πιάτα που ο ουρανίσκος σας θα απολαύσει.
Γευστικότατα ορεκτικά, όλα παρασκευασμένα απο τα χεράκια της κυρίας Ρίας, κόρης του κυρίου Κώστα, και μόνο για τις ανάγκες της ημέρας. Εδώ ξεχωρίζουν το παραδοσιακό σπετζοφάι, οι γίγαντες γιαχνί, το σπιτικό τζατζίκι και η σκορδαλιά, για να πιείς ένα τσιπουράκι μέχρι να φτάσει και το κυρίως πιάτο.
Αφιερώνοντας κυριολεκτικά την ζωή τους στον εμπλουτισμό των γεύσεων και των παραδοσιακών μαγειρευμένων εδεσμάτων, έχουν καταφέρει να κερδίζουν τις καρδιές των πελατών που δεν μπορούν να ξεχάσουν το πεντανόστιμο μοσχαράκι στιφάδο, κόκορα κρασάτο, αρνάκι λεμονάτο και μοσχαράκι στάμνας. Όλα μαγειρεμένα απο αγνό παρθένο ελαιόλαδο της περιοχή μας.
Πραγματικά οικογενειακά κειμήλια είναι το παραδοσιακό και φημισμένο κοκορέτσι μας, το κοντοσούβλι, το κλέφτικο, το αρνί σούβλας. Φρέσκα ντόπια κρέατα και όλα της ώρας μαγειρεμένα από τον κύριο Βασίλη που κληρονόμησε τα μυστικά, τις γνώσεις και την εμπειρία απο τον πεθερό του κ. Κώστα.
Το καλοκαίρι μπορείτε να γευστείτε τις νοστιμιές στην αυλή, κάτω από τις παραδοσιακές πέργολες, ενώ το χειμώνα να απολαύσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα που συνοδεύεται από το τζάκι.
Τέλος, για την άριστη εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση των επισκεπτών μας, την αφοσίωση στην εγγύηση της ποιότητας των υλικών, την διασφάλιση της μοναδικότητας των γεύσεων αλλά και την διατήρηση όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών σε πολύ υψηλό επίπεδο, μας απονεμήθη βράβευση απο τον Ε.Ο.Τ «Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού».